Çelikhan Devlet Hastanesi Hizmet Kalitesini Tescilledi

Çelikhan Devlet Hastanesi, 2015 yılında aldığı OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Belgesini yenileyerek, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi alındı.

Çelikhan Devlet Hastanesi Hizmet Kalitesini Tescilledi
Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Agah Bahadır Öztürk, Çelikhan Devlet hastanesi’nin kalitesini tescillediğini belirterek, belgelendirme sürecinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Agah Bahadır Öztürk, ekip anlayışı içerisinde yürüttükleri başarılı çalışmalar sonucunda, tarafsız kuruluşlarca yapılan gerekli denetlenme süreçleri ve işletme içerisinde ki gerekli kontroller neticesinde hak kazanılan bu belgeleri almanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Öztürk, “Böylelikle hastanemizde iş sağlığı ve güvenliği kültürü çerçevesinde çalışan,hasta ve hasta yakınlarımıza ‘sıfır iş kazası’ ile hizmeti sunmayı taahhüt etmekteyiz. Uluslararası geçerliliği olan kalite belgesi ile hastanemizin son 3.5 yıl içerisindeki kurumsallaşma ve yenilenme sürecinde harcanan üst düzeydeki emek karşılık bularak tescillenmiş oldu.

Sürekli yenilenen kalite anlayışı ile vatandaşa en iyi şekilde hizmet edebilmek için ekip anlayışı içinde çalışmalarının devam edeceğini ifade ederken, desteklerinden dolayı Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine, emeği geçen hastane yöneticilerine ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA