Bozüyük'te Trafik Keşmekeşi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde pazarın kurulduğu caddeyi İsmet İnönü Caddesine bağlayan Temel Sokak’taki trafik karmaşası her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Bozüyük'te Trafik Keşmekeşi
Özellikle pazarın kurulduğu salı ve cumartesi günleri park yasağına rağmen çift yönlü uygunsuz parklarla birlikte Temel Sokak’ta trafik zaman zaman kilitlenme noktasına geliyor. Park yasağına rağmen çift yönlü park yapmaya devam eden duyarsız sürücüler ile görevlerini yerine getirmediği iddia edilen yetkililer, bu tablonun sorumlusu olarak gösteriliyor. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Çınar Taksi karşısındaki Temel Sokak’ın olduğu alanda park yasağı olmasına rağmen duyarsız sürücülerimiz tarafından bu yasağa uyulmuyor. Trafik ışıklarının hemen önleri bile park yasağından geçilmiyor. En acısı ise yetkililer bu duruma göz yumuyor. Zaten dar olan sokak çift yönlü park yasağı ile birlikte tek şeride düşüyor. Özellikle pazarın kurulduğu günlerde burada araç sürmek için tam bir ip cambazı olmanız gerekiyor. Bu tablonun görülmemesi mümkün değil. Bu karışıklığın giderilmesi için neden yetkililer görevini yapmıyor? Bu ilçe bu kadar sahipsiz olamaz. İlerleyen zamanlarda bu trafik keşmekeşi nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklardan kim sorumlu olacak? Yaşanan bu sıkıntının bir an evvel çözülmesini temenni ediyor ve yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz” dediler.

Diğer taraftan Temel Sokak’ta park yasağına rağmen araçlarını çift yönlü olarak park eden sürücülere trafik ekiplerince sürekli olarak cezai işlem uygulanmasına rağmen ısrarla araçların park edilmeye devam edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA