Adnan Karaca Emekli Oldu

Kırıkkale Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Karaca emekli oldu. Makine Kimya ve Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeğinde duygusal anlar yaşanırken Müdür Karaca’ya mesai arkadaşları tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Adnan Karaca Emekli Oldu
HERKES HAKKINI HELAL ETSİN

Uzun yıllar Kırıkkale Valiliğinin çeşitli birimlerinde görev yapan ve meslek hayatını Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak tamamlayan Adnan Karaca emekli oldu. Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğinde Karaca, mesleğine veda etti. Uzun yıllardır Valiliğin çeşitli birimlerinde görev yaptığını ve emekli olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Karaca, herkesin haklarını helal etmesini istedi.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Düzenlenen veda programına, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci, İl Yazı İşleri Müdürü Şafak Nur Aksoy, İl Mahalli İdaresi Müdürü ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Bedir Aktaş, Özel Kalem Müdürü Mustafa Duman, Göç Müdürü Mesut Erdoğan, Sosyal Etüt Proje Müdürü Hasan Gerem, İl İdare Kurulu Müdürü Berrin Aybar, Bilgi İşlem Şube Müdürü Burhan Sever, İdari Hizmetler şube Müdürü Selim Emit, Merkez İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Karakoç ve Valilik çalışanları katıldı.

Daha sonra, yemek programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Kaynak: İHA