Tekirdağ'dan Kısa Kısa

MERKEZ SAĞLIKSEN'den Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret.

Sağlık ve Sosyal Hi̇zmet Çalışanları Sendi̇kası (MERKEZ SAĞLIK-SEN) Başkanı Ali Sökmen, beraberindekiler ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Sökmen ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sökmen'e teşekkür etti ve sendika çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Sökmen de, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları başarılı bulduğunu belirterek, Albayrak’ı tebrik etti.

Ziyarette, MERKEZ SAĞLIK-SEN Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

- Genç MÜSİAD'tan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Tekirdağ Genç Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Çağrı Farımaz beraberindekiler ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Farımaz ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Farımaz'a teşekkür etti ve dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Farımaz da, dernek çalışmaları hakkında Albayrak'a bilgi verdi

Ziyarete, derneğin yönetim kurulu üyeleri Burak Gül, Özkan Yeniyurt ve Hilal Farımaz da katıldı.

- Süleymanpaşa Belediyesi'ne yeni kent bilgi sistemi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin geçmiş dönemlerde yapılan kent bilgi sistemleri yenileniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kurulan profesyonel ekibin, bilgilendirme ve yönlendirmelerin yapılmasının ardından bilgisi güncellenecek bölgenin haritalarını teslim alarak harekete geçip tüm bina, bağımsız bölümler ve kişi bilgilerini vatandaşlarla görüşerek topladığı belirtildi.

Topladıkları bilgileri Süleymanpaşa Belediyesi bilgi sistemine girişini yapan ekiplerin, vatandaşların istek ve şikayetlerini de kaydederek sorunların çözülmesi için talepleri ilgili birimlere ilettikleri kaydedildi.

Açıklamada, yapılan çalışmalar sonunda toplanan bilgilerin 3 boyutlu Afet Yönetimi Bilgi Sistemine kaydedildiği ifade edildi.

Kaynak: AA