Haliliye'nin 'Alo İftar' Hizmeti Ramazan'ın Gözdesi Oldu

Haliliye Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla evlerinde yemek yapamayan ailelerin evlerine iftar vakti sıcak yemek gönderiyor. İmkanı olmayan veya yemek yapamayan vatandaşların imdadına yetişen “Alo İftar” hizmeti vatandaşlardan tam not aldı.

Haliliye'nin 'Alo İftar' Hizmeti Ramazan'ın Gözdesi Oldu
Üç noktada her gün iftar çadırı, hastanelerde iftar ikramı, kırsal mahallelerde iftar yemeği, sahur sofrası ve balkan ülkelerinde açtığı sofralarla Haliliye bu sene ilklerin yaşandığı Ramazan ayına ev sahipliği yaptı. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla, iftar sofralarına gelemeyen ve evlerinde yemek yapamayan vatandaşlar da unutulmadı. İmkanı olmayan veya yemek yapacak durumda olmayan vatandaşlar için iftar vakti sıcak yemek gönderilmesiyle ilgili çalışma başlatıldı.

Haliliye Belediyesi’nin “4442263” numaralı Beyaz Masa Hattı’na yapılan müracaatların ardından görevliler tarafından ailelerin evlerinde inceleme yapıldı ve uygun görülen ailelere iftar ikramında bulunuldu. İhtiyaç sahibi ve yemek yapamayan vatandaşların Ramazan boyunca sıcak yemek ihtiyaçlarını gidermek için “Alo İftar” yeni bir ümit oldu. Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen ailelere 3 çeşit sıcak yemek dağıtılıyor.

440 AİLEYE EVDE İFTAR VERİLİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un Ramazan ayında geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu “Alo İftar” ile bu yıl 440 aileye her gün iftar yemeği verildi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle yemek yapamayan, iftar çadırlarına gidemeyen vatandaşlar için hizmete sunulan “Alo İftar” vatandaşların takdirini kazandı. İmkanı olmadığı için yemek yapamadığını ifade eden vatandaşlar, Demirkol’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA