Eski Beldelere Hizmet Atağı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir statüsüne geçildiği sırada kapanan 53 belde yerleşim merkezinde hızlı bir hizmet çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, “Tüm beldelerde tarihlerinde görmedikleri hizmet çalışması yapıyoruz” dedi.

Eski Beldelere Hizmet Atağı
Kapanan beldelerin bir daha hizmet alamayacağı yönünde propaganda yapıldığını, oysa bugün gelinen noktada yol, su ve asfalt noktasında büyük bir hizmet çalışması yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu’nun büyükşehir olmasına karşı çıkan muhalefet, ‘Büyükşehir olunca belde belediyeleri kapanacak. O zaman bu beldeler bir daha hizmet alamaz’ şeklinde propaganda yapıyordu. Bunun tam tersine bu beldeler, tarihlerinde görmedikleri hizmetlere Büyükşehir Belediyesi’yle kavuştu. Kabataş-Alankent arasındaki yolun asfaltı yapıldı. İkizce-Yoğunluk asfalta kavuştu. Gölköy-Damarlı’daki sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi. Bırakın beldeleri, mahallelere kadar hizmet götürüyoruz. Bu düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu Ordu’nun dört bir yanında devam sıcak asfalt çalışmalarımız ve diğer yatırımlarla göstermiş olduk” diye konuştu.

Diğer taraftan Perşembe ilçesinde toplam uzunluğu 8.5 km olan Beyli-Güzelyurt-Soğukpınar grup yolunda devam eden genişletme ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.
Kaynak: İHA