Beylikdüzü'nde Kültür - Sanat, Yazın Kurslarla Devam Edecek

Beylikdüzü’nde vatandaşlar yaz aylarını dolu dolu geçirecekleri kurslarla buluşmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin her yıl birçok dalda verilen spor kurslarına bu yıl kültür-sanat okulları da eklendi. Çocuk ve yetişkin olarak verilecek kursların kayıtları 1 Temmuz’a kadar devam edecek.

Beylikdüzü'nde Kültür - Sanat, Yazın Kurslarla Devam Edecek
Vatandaşın sosyalleşmesine destek vermek adına ücretsiz olarak sık sık kurslar, atölyeler, konserler, etkinlikler düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi bu kez Yaz Kültür-Sanat Okulları’nı açıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde olan ve birçok Kültür-Sanat dalını içinde barındıran kurslar Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi, Beylicium AVM, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde verilecek. Ayrıca belirtilen merkezler dahil olmak üzere Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde kayıt alınacak.

18 Temmuz’da başlayacak ve 4 Eylül tarihinde son bulacak olan kurslarda çocuklara yönelik modern dans, zihin haritaları, el becerileri, temel resim, İngilizce, lego robot programlama, temel fotoğrafçılık, medya okur yazarlığı, yaratıcı yazarlık, halk oyunları, bağlama ve temel sanat atölyesi, yetişkinlere ise; bootcamp, İngilizce, diksiyon ve etkili iletişim, Türk Halk Müziği, örgü atölyesi ve bağlama dersleri verilecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir fotoğraf ile merkezlere başvurabilir. Belirtilen kursların hangi merkezlerde verildiğiyle ilgili detaylı bilgiye ise 444-09-39 numaralı telefondan ulaşabilirler.
Kaynak: İHA