Başkandan Çaybaşı'na Müjde

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı ilçesine bayramdan sonra asfalt çalışması başlatacaklarını söyledi.

Başkandan Çaybaşı'na Müjde
İlçelere yapılan yatırımlarla yılların birikmiş sorunlarının çözülmeye başladığını söyleyen Enver Yılmaz, bayramdan sonra Çaybaşı ilçe merkezinin sıcak asfalt yapılacağının müjdesini vererek, “Çaybaşı ilçemize yaptığımız yatırımlar artarak devam ediyor. İlçe merkezindeki caddelerin su ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor,elektrik şebekesini yerin altına alıyoruz. İnşallah altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bayramdan sonra tüm sokakları sıcak asfalt yapacağız” dedi.

Başkan Yılmaz ilçede devam eden ulaşım yatırımlarıyla ilgili olarak “Çaybaşı-İkizce arasındaki 6.5 km’lik bağlantı yolu ve İlküvez- Göksu-Kapılı-Devecik arasındaki 9 km’lik yolda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlayacağız. 10 km’lik Çaybaşı-Akbaba bağlantı yolunun asfaltlanmasını hızlı bir şekilde bitireceğiz. Bütün bu yollardaki çalışmaları söz verdiğimiz gibi hızlı bir şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Yılların birikmiş sorunlarının bir anda ortadan kalkmasının mümkün olmadığını ancak her yıl yapılan yatırımlarla sorunların çözülmeye başladığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “İki yılda 930 bin lira su parası tahsil ettiğimiz Çaybaşı ilçemizde suyla ilgili 9 milyon lira yatırım yaptık. Ulaşım hizmetleri içinse yaklaşık 10 milyon lira harcadık. İnşallah önümüzdeki yıllarda yol, su ve diğer alanlardaki sorunların çözümü amacıyla birçok önemli yatırımı hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, yol güzergahının değiştirilmesiyle ilgili çalışmanın tamamlanmasının ardından Çaybaşı’na yakışır bir cami için çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, “Başkanımız camiyle ilgili projeyi bizimle paylaştı. Çaybaşı Belediyemiz, İstanbul’daki ve buradaki hemşehrilerimizle birlikte Büyükşehir Belediyesi olarak, katkı sağlamak suretiyle camimizin inşaatına başlayarak en kısa zamanda ibadete açacağız” dedi.

Ordu 1. Amatör Lig’e çıkan Çaybaşıspor’a destek olacaklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, kulübün kurumsal bir yapı içerisinde ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam edebilmesi ve gençleri temsil edebilmesi için Çaybaşıspor’a destek olacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA