Başkan Yılmaz'dan Kavak'taki Yeni Hizmet Binasına Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak’ta çok kısa süre önce hizmete açılan yeni belediye hizmet binasını ziyaret etti.

Başkan Yılmaz'dan Kavak'taki Yeni Hizmet Binasına Ziyaret
Bayramdan sonra açılışı yapılacak olan Kavak Belediyesi yeni hizmet binası içerisinde Kavak Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Kavak Fen İşleri ve SASKİ gibi birimler bulunacak. Hizmetleri tek bir çatı altında toplamak amacı ile başlatılan çalışmaların sona gelmesi ile birlikte hizmete açılan binayı ziyarete gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak halkına yeni hizmet binasının hayırlı olması temennilerinde bulundu.

YILMAZ: “ŞEFFAF BELEDİYECİLİK BİZİM ÖNCELİĞİMİZ”

Yılmaz, "Halkın sorunlarını daha iyi anlamak o sorunlara yönelik çözüm üretebilmek birinci vazifemiz. Olsun da nasıl olsundan ziyade halkımızın sorununa kesin çözüm olsun mantığını yürütmeliyiz. Yeni Belediye hizmet binasını yaparken İbrahim Başkanla bu işin olumlu ve olumsuz yönlerinin kritiğini yaptık. Eskiden Büyükşehir Fen İşleri Farklı bir yerdeydi, SASKİ farklı bir yerdeydi ve Kavak Belediyesi farklı bir yerdeydi. Vatandaşlarımızın bir işi olduğunda ulaşım konusunda çok büyük sıkıntılar çekiyordu. Belediye binamızın asıl amacı da vatandaşlarımızı rahatlatmak onlara çözüm konusunda yardımcı olmaktı. Yeni belediye hizmet binasını gezdim çok güzel ve ilçeye yakışır bir hizmet binası olmuş. Yapımda emeği geçen tüm kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yeni belediye hizmet binamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet binası konusunda ciddi sıkıntılarımız vardı. Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımızın da dediği gibi vatandaşlarımız hizmet alma konusunda büyük sıkıntı yaşıyordu. Yeni belediye hizmet binamız da bütün birimleri toplayarak vatandaşlarımızın daha kolay hizmet almalarını sağladık. Bayramdan sonra Allah’ın izniyle açılışımızı yapacağız. Hatta ilçemizde birçok faaliyete geçecek olan projelerin açılışını hep birlikte yapacağız. İlçemize yapılan bu büyük eserlerin altında çok büyük imzası bulunan Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımıza şahsım ve Kavak halkı adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA