AK Parti Antalya Milletvekili Uslu Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, sosyal medyada orman yangınlarının Lice’de Türk Silahlı kuvvetleri orman yakıyor’ gibi verildiğini belirterek, “Yakılan uyuşturucu tarlaları. Terör örgütüyle çok yönlü mücadelemiz devam ediyor" dedi.

Uslu ve AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek, Antalya’daki orman yangınlarına değindiler. Aydın, Kumluca’daki yangına Orman Genel Müdürlüğü’nün 5 helikopter, 3 uçakla havadan ve çok sayıda ekiple karadan yangını söndürmeye çalıştığını söyleyerek, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Aydın, “Orman Genel Müdürlüğü Antalya’daki yangınla mücadele işini dört dörtlük yaptı. Yangınla mücadelede Akdeniz ülkelerinde en başarılı ülke Türkiye" ifadelerini kullandı.

Bölgedeki yangının fotoğraflarının ‘Lice’de, Türk Silahlı Kuvvetleri ormanları yakıyor’ diye paylaşıldığını belirten Uslu, “Terör örgütü ve ona müzahir gruplar bunu sürekli yapıyor. Lice’de Hint keneviri tarlaları yakılıyor, orası uyuşturucunun merkezi, o tarlalar yakılarak uyuşturucu ticaretine darbe vuruluyor. Terör örgütüyle çok yönlü mücadelemiz devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA