Vodafone Red Konserlerini 38 Bin Kişi Facebook'tan Canlı İzledi

Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleştirilen Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri'ni Facebook Live üzerinden 38 bine yakın kişi canlı izledi.

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri, Türkiye'de ilk defa Facebook Live üzerinden drone ile canlı yayınlandı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde, 16-25 Haziran tarihlerinde düzenlenen konserleri Facebook Live üzerinden toplam 37 bin 814 kişi canlı takip etti.

Konserler dizisinde Duman, Şebnem Ferah, MFÖ, Teoman ve Kenan Doğulu sahne aldı. Duman konserini 10 bin 883, MFÖ konserini 18 bin 257, Kenan Doğulu konserini ise 8 bin 714 kişi Facebook Live üzerinden canlı izledi.

Çalınacak şarkılar için tahmin listesini #AçıkHavadayız etiketi ile paylaşan ve jürinin seçtiği 5 kişiye Vodafone smart style 7 akıllı telefon hediye edildi. Konserlerde MFÖ ve Kenan Doğulu'nun performanslarının 360 derece kamera ile çekimi yapıldı ve konserler öncesinde alana gelenlere sanal gerçeklik gözlükleri ile konser deneyimi yaşatıldı.

Kaynak: AA