Ünlü Türkücü'den, Hatipoğlu'na Şarkı

Hayvanlarla yaptığı ilginç düet, doğa ve çevre ile ilgili yaptığı kliplerle sık sık gündeme gelen ünlü türkücü Aydın Aydın, bu kez de İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu’nu bestelediği şarkı ile duygulandırdı.

Ünlü Türkücü'den, Hatipoğlu'na Şarkı
ATV televizyon programında canlı yayınlanan Nihat Hatipoğlu’nun sahur canlı yayın konuğu olan Hakkarili türkücü Aydın, söz ve müziği kendisine ait olan ’Güzel insan Hatipoğlu’ ilgili yaptığı sürpriz şarkısını da canlı yayında söyleyince izleyicilerden büyük alkış aldı. Sahur programında, konuk olduğu Nihat Hatipoğlu ile ilgili yaptığı ’Güzel insan Hatipoğlu’ isimli şarkısını söyleyen türkücü Aydın, programı izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı. Oldukça duygulanan Hatipoğlu, "Aydın kardeşimizin benimle ilgili yaptığı şarkıyı ilk kez dinledim. Aydın zaten sanatkar, işini çok iyi biliyor. Benim için sürpriz oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah, kabul buyursun inşallah. İnşallah dediği sözlere layık oluruz. Yüce Allah tarafından da amellerimiz kabul görülür. Yoksa biz hiç bir şey değiliz. Müslüman olarak tanınmak bizim için yeterlidir" dedi.

Sanatçı Aydın ise dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın Hatipoğlu’na olan sevgi selinin kendisini de etkilediğini belirterek, "Babalar gününde sahur saatinde ben sizinle ilgili yani güzel insanlara, güzel şeyler yazılmalı diye düşündüm. Ben de sizi çok sevdiğim için bir sürpriz yapmak istedim. İnşallah bana kızmazsınız. Sizinle ilgili türkü yaptım. Ellerinizden öpüyorum. Çünkü dünyanın dört bir yanında milyonlarca insan sizi seviyor. Ben de bir sanatçı olarak sizi çok sevdiğim için böyle bir türkü yaptım" diye konuştu.

Kaynak: İHA