Ramazan Etkinlikleri Gümüşçayı'nda Devam Ediyor

Salihli Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Taytan, Durasıllı, İçelli, Adala ve Poyrazdamları mahallelerinde tasavvuf müziğinden ilahilere, dini sohbetlerden semazen gösterilerine, Hacivat-Karagöz ile orta oyunu ve sihirbaz gösterilerine kadar geleneksel Ramazan kültürünün yaşandığı etkinlikler, Gümüşçayı’nda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ramazan Etkinlikleri Gümüşçayı'nda Devam Ediyor
Salihli Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği program, Gümüşçayı Rekreasyon Alanında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Elif Organizasyon tarafından hazırlanan program kapsamında, tasavvuf müziğinden ilahilere, dini sohbetlerden semazenlere ve Hacivat-Karagöz ile kukla tiyatrosu gösterilerine kadar geleneksel Ramazanların bütün güzellikleri alanı dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı. Hacivat-Karagöz gösterisi ile kukla tiyatrosunu ve sihirbaz gösterilerini meraklı gözlerle sahne önünden izleyen çocuklara Osmanlı şerbeti ile macun ikram edildi.

Salihli Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da Gümüşçayı Rekreasyon Alanında son kez vatandaşlarla buluşacak.
Kaynak: İHA