Mehmet Akif İnan Hastanesi Çocuklar İçin Eğlenceli Hale Getirildi

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisi’nin tedavi odası, perde ve koridorları yenilenerek çizgi film kahramanları ile süslendi.

Mehmet Akif İnan Hastanesi Çocuklar İçin Eğlenceli Hale Getirildi
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Başhekimi İbrahim Halil H. Keşküş, “Çocuk Cerrahi Servisimizde tedavi amaçlı bulunan çocukların hastaneden korkmalarını engellemek, rahatlatmak, rehabilite etmek ve tedavileri sürecinde eğlenceli zaman geçirebilmelerini sağlamak amacıyla tedavi odası, perde ve koridorumuz yenilenerek duvarlarımıza çizgi film dünyasının renkli kahramanlarının resimlerini yaptık. Bundan böyle tedavi sürecinde küçük misafirlerimizi Çocuk Cerrahi Servisimizde ki çizgi film kahramanları karşılayacak” dedi.

BAŞHEKİMDEN ÇOCUK HASTALARA BAYRAM HEDİYESİ

Özellikle çocuklar ve aileleri için stresli olan tedavi sürecini, hastane ortamını daha neşeli bir hale getirmeyi amaçladıklarına değinen Keşküş, “çocuk cerrahi servisindeki yenileme, süsleme ve boyama çalışmalarımızı hızlandırıp ramazan bayramı öncesinde çalışmalarımızı bitirerek ramazan bayramını hastanemizde geçirmek zorunda kalan çocuk hastalarımıza hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA