Kötü Koku Gelen Evden Ceset Çıktı

Kastamonu’da komşusunun evine giden üç çocuk annesi kadın, çürümüş erkek cesediyle karşılaştı.

Kötü Koku Gelen Evden Ceset Çıktı
Edinilen bilgiye göre, Aktekke Mahallesi Tosya Caddesi üzerinde ikamet eden bir kişi, komşusunun evine fitre almak için gitti. Kötü kokuların geldiği evde kapıyı bir süre çalan kadın, karşısında çürümüş erkek cesediyle karşılaştı. Olay, emniyet güçlerine bildirildi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, kötü koku gelen evde yaptıkları aramada yaklaşık 10 günlük olduğu tespit edilen büyük bölümü çürümüş erkek cesediyle karşılaştı. Ekipler, evde yalnız yaşayan talihsiz adamın yaklaşık 10 gün önce öldüğünü belirledi. Emniyet güçleri, cesedin 69 yaşındaki Ahmet Aydın’a ait olduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Kastamonu Belediyesine ait Mezarlıklar Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü, cesedi bir torbaya sararak güçlükle evden çıkartabildi. Cesedin evden çıkartılmasının ardından çöplerle dolu olan ev, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi.

Evde yalnız yaşayan Ahmet Aydın’ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin bilinebilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA