Hükümlüler, Birlikte İftar Açtı

Kastamonu Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü olarak bulunanlar, birlikte iftar açtılar.

Hükümlüler, Birlikte İftar Açtı
Kastamonu Açık Ceza İnfaz Kurumunda 4. gerçekleştirilen geleneksel iftar programı düzenlendi.

İftar programına Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, misafir Muş İl Müftüsü Alettin Bozkurt, Kurum Müdürü Mehmet Olcar ile il müftlüğü ilahi korosu, kurum personeli ve hükümler katıldı.

İftar öncesinde ilahi korosu tarafından hükümlülere ilahi dinletildi. İftar yemeğinin ardından konuşan Kurum Müdürü Mehmet Olcar, “Artık geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarının bugün dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Bugün dünyanda her yıl birçok insan açlıktan ölürken, insanlar evlerini, ülkelerini terk etmek zorunda kalırken bizler birlik beraberlik içerisinde iftarımızı yapıyoruz. Ülkesi için kanıyla canıyla mücadele edenlere şükranlarımızı sunuyoruz. İftarımızı şereflendiren misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı ise, hükümlülerle birlikte iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen başta Kurum Müdürü Mehmet Olcar olmak üzere bütün personele teşekkür ederek, hükümlülere de en kısa zamanda tahliye olarak ailelerine kavuşmaları dileğinde bulundu.

Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın’ın duasının ardından iftar programı son buldu.
Kaynak: İHA