Gaziosmanpaşa'da Laf Atma Cinayeti Kamerada

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir kişinin eşine laf atıldığı iddiasıyla çıkan kavga, yumruklu ve bıçaklı meydan kavgasına dönüştü. Güvenlik kameralarına yansıyan meydan kavgasında, eşine laf atılan şahsın arkadaşı bıçaklanarak öldürülürken, 3 kişinin yaralandığı olayda katil zanlısı da olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa'da Laf Atma Cinayeti Kamerada
Olay, geçtiğimiz çarşamba saat 22.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Çukurçeşme Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tehdit, yaralama ve hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Gökçe F. (16), Anıl D.’nin (21) eşine laf atarak sarkıntılıkta bulundu. Eşinin durumu Anıl D.’ye bildirmesi üzerine arkadaşı Hayrettin Perçem (18) konuşmak için Gökçe F.’nin yanına gitti. Cadde üzerindeki meydanda buluşan şahısların tartışmaları bir anda kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine tarafların arkadaşları da olaya karıştı. Meydana kavgasına dönüşen olayda bıçakların ortaya çıkmasıyla dört kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Göğsünden iki bıçak darbesi ile yaralanan Hayrettin Perçem ise kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Laf atması nedeniyle olayın yaşanmasına neden olduğu iddia edilen Gökçe F. olaydan yara almazken, Mert E. (19), Ahmet Ç. (20) ve Anıl D. (21) çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Perçem’in hayatını kaybetmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olaya karışan şahısların ifadelerini alarak çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Alınan ifadeler ve incelenen kamera görüntüleri sonucunda Perçem’in bıçaklayan şahsın Gökçe F.’nin arkadaşı Kasım Ç., (19) olduğunu tespit etti. Ekipler bunun üzerine Kasım Ç., ile birlikte Yaşar K. (15), Fırat K. (19), İlkay T. (18) de gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

BIÇAKLI MEYDAN KAVGASI KAMERADA

Öte yandan, 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kavga kameraya yansıdı. Bıçak, yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olayda, meydanda konuşmaya başlayan gençler bir anda tartışmaya başlıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirleriyle kavga eden gençlere, çevredeki arkadaşları da katılıyor. Meydan kavgasına dönüşen olayda bıçak, yumruk ve tekmeler havada uçuşuyor. Olay yaşanırken bir şahsın ise merdivenden sadece olayı izlemesi dikkat çekiyor. Kavga nedeniyle meydanda alışveriş yapan vatandaşlar yere yatarak kaçışmaya başlıyor.
Kaynak: İHA