Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'Den Yangın Önlemi

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Manavgat İşletme Müdürlüğü, olası yangın ihtimaline karşı nakil hatlarına dokunan ağaçları budadı.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'Den Yangın Önlemi
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte olası yangın ihtimaline karşı elektrik nakil hatlarına temas eden ağaç dallarını budadı. Manavgat’ın Karaöz, Dikmen, Beşkonak, Yaylaalan, Tilkiler, Değirmenli mahalleleri ile yayla köylerinde çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da ilçe merkezi ve kırsalda hat bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Antalya Doğu İlçeleri Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, sorumlu oldukları tüm bölgelerde olduğu gibi Manavgat sakinlerine de kaliteli ve sürekli enerji vermek için çalıştıklarını söyledi.



İşyeri ve evlerde meydana gelebilecek kazaları, yapılan çalışmalarla en aza indirmeye çalıştıklarını belirten Uğur Osman Koç, " İçinde bulunduğumuz mevsim, orman yangınları için oldukça elverişli. Hatlarımıza temas eden ağaçların dallarını keserek olası aksiliklerin de önüne geçmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz ayrıca sürekli enerji akışını sağlamak için de sahada canla başla çalışıyor. Gayretle çalışan tüm ekiplerime teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA