Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Dönmez Açıklaması

'Her ne kadar enerji dünyasında enerji işlerini düzenlemeye çalışsak da zaman zaman bizim enerjimiz de düşebiliyor. Onun için bu meclislerde enerji toplamaya geliyoruz'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, 'Her ne kadar enerji dünyasında enerji işlerini düzenlemeye çalışsak da zaman zaman bizim enerjimiz de düşebiliyor. Onun için bu meclislerde enerji toplamaya geliyoruz.' dedi.

Bilecik Dostlar Grubu tarafından düzenlenen iftara katılmak üzere Bilecik'e gelen Dönmez, Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ederek, türbe yerleşkesinde bulunan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni gezdi.

Daha sonra bir cafede düzenlenen iftara iştirak eden Dönmez, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayında Bileciklilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Görevini icra ederken, sorumluluklarını düşünerek yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Dönmez, 'Bilecik'in farklı bir yönü ve özelliği var. O da kuruluşun ve kurtuluşun sembol kenti olması. Bundan dolayı da biz gurur duyuyoruz ve buradaki Anadolu'nun diğer yerlerinden gelen kardeşlerimizi de biz aslında fahri değil öz hemşehrimiz kabul ediyoruz. Her ne kadar enerji dünyasında enerji işlerini düzenlemeye çalışsak da zaman zaman bizim enerjimizde düşebiliyor. Onun için bu meclislerde enerji toplamaya geliyoruz. İçimizdeki enerjiyi dışa vurma fırsatı ve vesilesi bulmuş oluyoruz. Geleceğiniz aydınlık enerjiniz bol olsun.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dönmez'e, Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Oğuz Boyları Konfederasyonu Genel Başkanı Niyazi Çapa, kenti simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA