Kuşadası Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları

Kuşadası Belediyesi ilçenin farklı noktalarında yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları
Geçtiğimiz iki ay içerisinde kilit parke döşeme ve sathi asfalt kaplama işlerine ağırlık veren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sezon sonuna kadar uzun yıllardır bakım görmeyen birçok yolun yapım ve onarımını tamamlamayı hedefliyor.

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yavansu ve Soğucak mahallerinde iki aydır devam eden 11 bin metrekarelik kilit parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Yavansu Mahallesi Aksam Sitesi yolu, Oya, Badem, Bülbül, Ceylan ve Selvi sokaklara toplam 9 bin beş yüz metre kare kilit parke, Soğucak Mahallesi Pine Valley Sitesi kamu yolu, Cypers Hill ve Gazelle Sitesi yollarına ise toplam 2 bin metrekare kilit parke döşeme çalışmalarını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güzelçamlı Mahallesi sahil siteleri mevkiinde kilit parke döşeme ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Bu arada, Kuşadası Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında sathi kaplama yol çalışmalarını ise aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yeniköy, Çınar, İkiçeşmelik ve Davutlar mahallelerinde asfalt kaplama yapılacak. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından, Çınar Mahallesi Mesire Alanı yolu, Yeniköy Mahallesi kadastral yolu, İkiçeşmelik Mahallesi Engelliler Köyü ile Kirazlı bağlantı yolu, Davutlar Mahallesi Zirvekent Sitesi kamu yolu ile Özsoydan Sokak Şeftali Bahçeleri yolunda süren sathi asfalt kaplama çalışmalarının sezon sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.
Kaynak: İHA