İl Müftülüğünden Engelli Öğrenciler İle Ailelerine İftar Yemeği

İl Müftülüğü tarafından, Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde işitme, zihinsel ve görme engelli öğrenciler ve ailelerine iftar yemeği verildi.

İl Müftülüğünden Engelli Öğrenciler İle Ailelerine İftar Yemeği
Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar yemeğine İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Tandoğan Topçu, Salih Sezik, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Andaç, Emekli Müftü Emin Haspolat, Engelli Koordinatörleri Kevser Serap Eliaçık, Yasin Bulut, İşitme, Zihinsel ve Görme Engelli Öğrenciler ve aileleri katıldı.

İftar yemeği sonrası Emekli Müftü Emin Haspolat tarafından yemek duası yapıldı. Dua sonrası konuşan İl Müftüsü Güven, “Kıymetli misafirlerimiz öncelikle davetimize icabet ederek, bizi kırmayarak geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bizim iftar sofralarımızı şenlendirdiniz. Sizlerle birlikte iftar yapmaktan hepimiz mutlu ve huzurluyuz. Yüce Mevla evimize, toplumumuza, çevremize, ülkemize, bütün İslam alemine ve insanlığa huzur ve mutluluklar bahşeylesin. Hepimizin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Güven, tek tek masaları gezerek işitme, zihinsel ve görme engelli öğrenci ve ailelerine her zaman yanında oldukları mesajını verdi.
Kaynak: İHA