Hollandalı Gazeteciler Marmaris'te

Hollanda'nın Rotterdam kentinde çalışan gazeteciler, Marmarisli gazeteciler ve belediye başkanları ile iftarda buluştu.

Hollanda'nın Rotterdam kentinde çalışan gazeteciler, Marmarisli gazeteciler ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

Muğla'nın çeşitli ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulunan Hollandalı gazeteciler, Marmaris'in İçmeler Mahallesi'nde Orka Lotus Beach Otel'de, Marmaris'te görev yapan gazetecilerle iftarda buluştu.

İftarı organize eden Hollanda merkezli Edelstaal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, yaptığı konuşmada, Marmaris'te görev yapan gazeteciler ile Muğla'da gezi ve incelemede bulunan gazetecileri iftar programı düzenleyerek, fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir ortam oluşturmak istediklerini söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ise, Avrupa'dan gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Acar, 'Marmaris'i sizler de gördünüz. Burada hayat her zamankinden daha güzel devam ediyor. Turizm olarak zor günlerden geçiyoruz. Gazetecilere çok büyük görevler düşüyor.' dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik de, Ortaca ve Marmaris'te gazetecileri bir araya getirerek, onlarla bir masada buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

İftara, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Rotterdam Charlois Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Baran, Hollandalı gazeteciler ile Marmaris'te görev yapan gazeteciler katıldı.
Kaynak: AA