Cumhurbaşkanının Hediye Ettiği Kalemi Açık Artırmaya Çıkardı

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine hediye ettiği kalemi, yardıma muhtaç aileler için en fazla iaşe paketi alan kişiye verecek.

Cumhurbaşkanının Hediye Ettiği Kalemi Açık Artırmaya Çıkardı
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sivil toplum kuruluşu başkanları için düzenlediği iftar daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gitti. Burada Genel Başkan Şahin’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üzerinde Cumhurbaşkanının adının ve Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu kalem hediye edildi.

Bunun üzerine harekete geçen Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, kalemi sosyal medya üzerinden açık artırmaya çıkararak, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere en fazla iaşe paketi verene, kalemi takdim edecek.

Şahin, “Cumhurbaşkanımız her sene sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını iftara davet ediyor. Cumhurbaşkanımızın davetteki giriş konuşması çok manidar. Külliyeye geldiğimizde ‘Milletin evine, kendi evinize hoş geldiniz’ diye bizi karşılıyor. Bu da ayrı bir güzelliktir. İftardan sonra oradan ayrılırken kendisi bize bir hediye takdim etti. Bu seneki hediyemiz de yine kendi isminin yazılı olduğu ve Cumhurbaşkanlığı forsunun olduğu bir dolma kalem. Bu kalemi kullanmak güzeldir ama biz daha da güzel bir işe vesile olmak için geçen sene yaptığımız gibi bunu bir iaşe paketi ya da bir hayır amaçlı kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

Mahmut Şahin ayrıca, “Bu anlamda gerek Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi olan ya da böyle bir hayırlı işe aracılık etmek isteyen bir vatandaşımız veya bir iş adamından bu kalemi almasını ve karşılığında da açık artırma usulüyle en fazla miktarı veren kişiye kalemi takdim edeceğiz. Elde ettiğimiz miktarla da bir alışveriş merkezinden çekleri alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Böylece bayramda onlar da istedikleri gibi alışveriş yapabilecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA