AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

'Çanakkale'de eğitim standartlarının yükselmesi ve okullarımızın fiziki şartlarını daha iyi konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'de eğitim standartlarının yükselmesi ve okulların fiziki şartlarını daha iyi konuma getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının Çanakkale'ye yatırımlarının artarak devam ettiğini aktardı.

Kent merkezindeki Arslanca Mahallesi'nde yapılması planlanan Fatma Şemsettin Çamoğlu Ortaokulu inşaatına başlandığını belirten Turan, okul tamamlandığında 32 derslikle eğitime başlayacağını anlattı.

AK Parti hükümetleri döneminde en büyük yatırımların başında eğitimin geldiğine işaret eden Bülent Turan, şunları kaydetti:

'Çanakkale'de eğitim standartlarının yükselmesi ve okullarımızın fiziki şartlarını daha iyi konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle eğitim, gençlik ve spor alanında yatırımlara ayrı bir önem atfediyoruz. Yarınımız, geleceğimiz gençlerin önünü açma ve günümüzün getirdiği rekabet ortamına hazırlanmalarını sağlamak için çabalıyoruz. İnşaatına başlanan Fatma Şemsettin Çamoğlu Ortaokulu merkez ilçemize hayırlı olsun.'
Kaynak: AA