Siirt'te Kaçak Sigara Ve Uyuşturucu Operasyonu

Baykan ilçesindeki operasyonda 2 kilo 80 gram eroin ve 5 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi Gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı.

Siirt'in Baykan ilçesinde düzenlenen kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Baykan'da terörün finans kaynaklarından uyuşturucu madde ve satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında şüpheli araç ve kişiler üzerinde arama gerçekleştirildiği belirtildi.

Aramalarda, 2 kilo 80 gram eroin ile 5 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

'Ülkemizin genel sorunu olan terörün bitirilmesi için başlatılan mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bu kapsamda terörün finans kaynağı uyuşturucu madde ve satıcılarına yönelik emniyet müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar kapsamında Baykan'da şüpheli araç ve kişilere yönelik çalışmada biri 18 yaşından küçük 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan K.G. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklandı. F.S. ve 18 yaşından küçük S.İ. serbest bırakıldı.'

Kaynak: AA