Sarıkaya'da Tayini Çıkan Savcı Ve Hakime Veda İftarı

Sarıkaya Kaymakamlığı, tayinleri Malatya Merkez'e çıkan Cumhuriyet Savcısı Altınhalka ve Hakim Altınhalka için veda iftarı verildi.

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde HSYK'nın yaz kararnamesi ile tayinleri Malatya Merkez'e çıkan Cumhuriyet Savcısı Musa Erdem Altınhalka ve Hakim Ayşegül Naciye Altınhalka için veda iftarı verildi.

Sarıkaya Kaymakamlığı ve Belediyenin, Hacı Hasan Bor Parkı'nda düzenlediği iftar programında konuşan Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, memuriyetin bir cilvesi olan bir veda yemeğinde daha bir araya geldiklerini belirtti.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ise, ilçede iki yıldır görev yapan Cumhuriyet Savcısı Musa Erdem Altınhalka ve eşi Asliye Hukuk Hakimi Ayşegül Naciye Altınhalka'nın tayinleri nedeni ile böyle bir veda iftar programı düzenlediklerini belirtti.

Davete icabet eden misafirlere teşekkürlerini sunan Başkan Açıkel, yaklaşık iki yıldır ilçede görev yapan Cumhuriyet Savcısı Altınhalka ve Hakime Altınhalka'ya misafirlerin huzurunda teşekkür ettiğini dile getirdi.

Savcı Altınhalka da, Sarıkaya'da görev yaptıkları için mutlu olduklarını ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını ifade ederek, Kaymakam Özcan ve Belediye Başkanı Açıkel'e teşekkür etti.

Hakim Altınhalka, ilçede güzel bir şekilde görevlerini icra ettiklerini, çalıştıklarını ve çabaladıklarını söyledi.

Daha sonra, Savcı Altınhalka ve Hakime Altınhalka'ya çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: AA