Orucun İnsanın Şahsi Ve İçtimai Hayatına Bakan Faydaları Anlatıldı

Adıyamanlılarla buluşan eğitimci-yazar Faysal Vuran, ‘Orucun İnsanın Şahsi ve İçtimai Hayatına Bakan Faydaları’ konulu konferans verdi.

Orucun İnsanın Şahsi Ve İçtimai Hayatına Bakan Faydaları Anlatıldı
Ramazan ayı dolayısıyla Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen “Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları” etkinlikleri kapsamında Adıyaman’a gelen Hayrat Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi eğitimci-yazar Faysal Vuran konferans verdi.

Faysal Vuran, ‘Orucun İnsanın Şahsi ve İçtimai Hayatına Bakan Faydaları’ konulu konferansta örneklerle Allah’ın kullarına bahşettiği zenginliklerden bahsetti.

Demokrasi Parkındaki alanda Grup Ravza tarafından verilen ilahi konserinden sonra gerçekleştirilen konferansta, Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi ve Risale-i Nur’dan örnekler vererek günümüzdeki Ramazan ayını değerlendiren Vuran, Ramazan-ı Şerif orucunun, insanın maddi ve manevi hayatına pek çok faydası olduğunu dile getirdi.

Yaklaşık bir saat süren konferansı Adıyamanlılarla birlikte Hayrat Vakfı Şanlıurfa ve Gaziantep temsilcilerinden gelen heyette dinledi. Program sonunda konuşmacı Faysal Vuran’a teşekkür hediyesi takdim edildi.
Kaynak: İHA