Optimum Kum Sanatı Gösterisiyle Renklendi

Adana Optimum Alışveriş Merkezi geçtiğimiz gün kum parçalarını sanata dönüştüren usta sanatçı Veysel Çelikdemir’in gösterisine ev sahipliği yaptı. Ramazan’ın manevi havasına uygun gösteri izleyicileri adeta büyüledi.

Optimum Kum Sanatı Gösterisiyle Renklendi
Adana Optimum AVM konuklarını Ramazan ruhunu yaşatan birbirinden eğlenceli ve nostaljik gösterilerle karşılamaya devam ediyor. Geleneksel Ramazan etkinliklerinin yanı sıra farklı sanat gösterilerine de ev sahipliği yapan Optimum AVM, ziyaretçilerine Ramazan ayını dolu dolu yaşatıyor.

Türkiye’yi ulusal ve uluslararası alanda temsil eden kum sanatının ustası Veysel Çelikdemir, sunduğu sıra dışı gösteriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çelikdemir’in, ışıkla aydınlatılan bir masa üzerinde özel kumlarla yaptığı çizimler, her yaş grubundan ziyaretçinin beğenisini kazandı. Kız Kulesi, Boğaz Köprüsü gibi Türkiye’nin ünlü mimari yapılarının yanı sıra birçok manzara ve portreyi de özel kum kullanarak başarıyla çizen Veysel Çelikdemir’in gösterisi izleyenler tarafından bol bol alkışlandı.
Kaynak: İHA