Nejat İşler'in Öğrencileri 'Beyaz Yalanlar'ı Sahneledi

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in öğrencilerinin sahneye koyduğu 'Beyaz Yalanlar' adlı tiyatro oyunu, beğeni topladı İşler: 'Amacımız Bodrum'da kış aylarında da sahne açan bir tiyatro grubuna sahip olmak ve Bodrum'da yaz kış sahne açmak'.

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in öğrencilerinin sahneye koyduğu 'Beyaz Yalanlar' adlı tiyatro oyunu, Bodrum'da sahnelendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine geçtiğimiz yıl tiyatro eğitimi vermeye başlayan oyuncu Nejat İşler, eğitimin ardından öğrencileriyle tiyatro oyunu sahneledi.

Bodrum Deneme Sahnesi'nin (BDS) Genel Koordinatörlüğünü de yapan İşler, Ayşe Bayramoğlu'nun yazdığı Beyaz Yalanlar adlı tiyatro oyununu tiyatro sevenlerin beğenisine sundu.

Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Oyun öncesinde gazetecilere açıklama yapan İşler, amaçlarının öğrencileriyle profesyonel tiyatro oyunu sahnelemek olduğunu söyledi.

Öğrencilere geçtiğimiz yıldan bu yana eğitim verdiğini anımsatan İşler, 'Öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Uzun süre bir oyun bulmaya çalıştık. Araştırmalarımız sonucu uygun bir oyun bulduk ve Acıbadem Hastanesinin desteği ile onların konferans salonunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik' dedi.

İşler, Bodrum Belediyesinin de desteğiyle oyunu oynadıklarını belirterek, 'Amacımız Bodrum'da kış aylarında da sahne açan bir tiyatro grubuna sahip olmak ve Bodrum'da yaz kış sahne açmak' diye konuştu.
Kaynak: AA