Mamak Protokolü İftarda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğinde bir araya gelen Mamak protokolü birlikte iftar açtı.

Mamak Protokolü İftarda Buluştu
İftar programına kaymakamlık personeli, meclis üyeleri, ilçe yönetimi, okul müdürleri, birim müdürleri, muhtarlar ve karakol amirleri katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül programa katılan misafirlerini kapıda karşılayarak sohbet etti. Grup Buhara’nın seslendirdiği ilahilerle ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Akgül; “Ramazan Ayı’nın ibadet ayı olduğunu hepimiz biliyoruz. Ramazan Ayı’nın son on gününe giriyoruz ki bu son on gün cehennem ateşinden kurtuluşu müjdeliyor. Paylaşmanın ve kardeşliğin ayı olan Ramazan Ayı’nda bu sofralarda aynı lokmayı bölüşüyoruz. Çoluk çocuk, genç yaşlı, zengin fakir aynı sofrayı paylaşıyor” dedi.

MAMAK’TA ÖRNEK BİRLİK VE BERABERLİK RUHU VAR

Protokol iftarına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı; “Bu güzel tablo bizlere yaşattığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu gün burada Mamak protokolü olarak bulunuyoruz. Şu ana kadar yaptığımız hizmetler bundan sonraki yapacağımız hizmetlerinde bir belirtisi olacak. Mamak’ta örnek bir birlik ve beraberlik ruhu var” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA