Kartepe'de Alo Evlat Hattı İle Yüzler Gülüyor

Sosyal belediyecilik hizmetleri ile yardıma muhtaç vatandaşlara destek olan Kartepe Belediyesi, Alo Evlat Hattı ile yüzleri güldürüyor.

Kartepe'de Alo Evlat Hattı İle Yüzler Gülüyor
Kartepeli vatandaşların iyi günde ve kötü günde yanlarında olmak ve bir evlattan istenebilecek temel ihtiyaçların karşılanması adına, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde hayata geçirdiği “Alo Evlat Hattı” projesinde çalışmalar sürüyor. Alo Evlat Hattı’nın telefonuna 24 saat ulaşan Kartepelilere, bir evlattan istenebilecek temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, önceki gün de 85 yaşındaki Kadriye Demir’in yüzünü güldürdü. Alo Evlat Hattı görevlileri, Köseköy mahallesinde oturan Demir’in durumu ile ilgili gelen çağrıyı yerinde tespit etti. Ekip, yürüme zorluğu yaşayan yaşlı kadının hayatını tekerlekli sandalye ile kolaylaştırdı.

Kadriye Demir’e tekerlekli sandalyesini teslim eden Başkan Üzülmez, “Kartepe’de ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Bugünde yaşama sevincimiz olan annelerimizden birinin yüzünü güldürdük. Belediyenin şefkat elini belediye sınırları içindeki hemşehrilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA