Fıratboru'dan İftar Programı

Muş’ta, Fıratboru, Plastik, Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Muş-Malatya Aklar Bayi tarafından esnaf, usta ve personellere yönelik bir iftar programı düzenlendi.

Fıratboru'dan İftar Programı
Fıratboru, Plastik, Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Muş-Malatya Aklar Bayi yüzlerce kişiyi bir çatı altında toplayarak iftarda buluşturdu. Düzenlenen iftara Fıratboru fabrika satış müdürü İsmail Yıldırım, Aklar Bayi Muş ve Malatya firması sahibi Ferhat Ak, bölge satış şefi Alper Nevzat Kızıltan ile davetliler katıldı.

Burada davetlilere bir konuşma yapan Fıratboru fabrika satış müdürü İsmail Yıldırım, yeniden bir Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Yaklaşık bundan 20 yıl önce tesadüfen geldiğim Muş’ta Medeni amca ve Ferhat Ak kardeşimle tanıştım ve bugün böyle bir aileye vesile oldu karşılaşmamız. Bizi bugün Muş’ta çok güçlü bir yapıya, çok güçlü bir organizasyona, çok güçlü bir süreç başladı.

Bundan dolayı aynı şekilde seminerler yapıldı. Zaman zaman İstanbul ziyaretleriyle ve bugünde Ramazan dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum bize göstermiş ilgiden dolayı, bize göstermiş olduğunuz saygıdan dolayı, bize göstermiş olduğunuz samimiyetten dolayı sizlere, hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber gelmiş olduğumuz bugünlerde bende Ramazan vesilesiyle bu Ramazanın güzel gününde sizlerle burada olmak, sizlerle karşılaşmak bende İstanbul’dan buraya geldim. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Bundan sonraki süreçte birlikteliğimiz, samimiyetimiz, gücümüz kuvvetimiz uzun yıllar devam eder. Ben sizlere elimden geldiğince sizlere destek verdim, sizlerde elinizden geldiğince bize sahip çıkarsınız. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA