Antalya'ya Şehit Ateşi Düştü

Hakkari’de PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Daniyar’ın Antalya’daki baba ocağına ateş düştü.

Antalya'ya Şehit Ateşi Düştü
Hakkari-Çukurca karayolunda PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı tespit edildi. Hakkari merkeze bağlı Çimenlik ve Oğul köyleri arasındaki yolda patlayıcının imha edilmesinin ardından bölgede operasyon başlatıldı. Pusu kuran PKK’lı teröristlerin açtığı ilk ateşte 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit oldu. 4 şehitten biri olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Daniyar’ın Antalya’nın Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi Akdeniz Sitesi C Blok’ta oturan ailesine acı haber öğle saatlerinde verildi.

Oğullarının şehit olduğu ile baba Hasan Daniyar ile anne Songül Daniyar sinir krizleri geçirdi. Şehidin 15 gün önce izne geldiği, kardeşi Tunahan Daniyar’ın ise Eskişehir’de yaşadığı öğrenildi.

Bekar olan Ali Daniyar’ın yarın öğle namazına müteakip Uncalı Şehitliği’nde toprağa verileceği belirtildi. Şehidin yaşadığı apartman ve sitenin girişine dev Türk bayrakları asıldı.
Kaynak: İHA