Milas'ta Çöplerin Toplanmaması Tepki Topladı

Muğla’nın Milas İlçesi Ovakışlacık Mahallesi’nde bir süredir Milas Belediyesince alınmayan çöpler, vatandaşların tepkisini topladı.

Milas'ta Çöplerin Toplanmaması Tepki Topladı
Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde, Milas Belediyesi ekipleri tarafından bir süredir toplanmayan çöpler mahalle halkının tepkisini topladı.

Bir süredir belediye ekiplerinden hizmet alamadıklarını kaydeden mahalleliler, “Belediye ekipleri, mahallemize birkaç zamandır uğramıyor. Mahalledeki tıka basa dolup taşan çöp konteynırları, kovaları günlerdir toplanmıyor. Milas’ta herkese eşit hizmet verildiği söyleniyor, bizim mahallemizde tüm mahallelerle aynı eşit hizmeti hak ediyor” ifadelerini kullandılar.

Çöplerin toplanmaması nedeniyle, sokaklarda oynayan çocuklarının da sağlıklarının tehdit altında olduğunu ifade eden mahalleliler, “ Çocuklarımızın sağlığını tehdit eden bu konuya duyarlılıkla yaklaşılmasını ve özen gösterilmesini istiyoruz. Çocuklar çöplerin yanı başında oyun oynuyor. Çöplerden etrafa saçılan mikroplar, çocukları hasta edebilir bu nedenle endişeliyiz” diyerek mahalleliler duruma tepki gösterdiler.
Kaynak: İHA