Mamak'a Hizmet Edenler Aynı Sofrada Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mahalle iftarları haricinde salonlarda anlamlı iftarlar da gerçekleştiriyoruz. Bugün de ilçemize hizmet edenler olarak aynı sofra etrafında buluştuk” dedi.

Mamak'a Hizmet Edenler Aynı Sofrada Buluştu
Mamak Belediyesi, bu kez ilçeye hizmet edenleri aynı sofrada buluşturdu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftara hemşehri dernekleri, federasyonlar, şehit ve gazi yakınları, mahalle temsilcileri, Kur’an Kursu öğreticileri, MİM-DER, imamlar ve müftülük personeli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında konuşan Başkan Mesut Akgül, “Mamak’ta her gün iki mahallede iftar programı düzenliyoruz ve Ramazan ayının sonuna kadar da inşallah 66 mahallede iftar düzenlemiş olacağız. Mahalle iftarları haricinde salonlarda anlamlı iftarlar da gerçekleştiriyoruz. Bugün de ilçemize hizmet edenler olarak aynı sofra etrafında buluştuk” diye konuştu.

Birlik beraberlik vurgusu yapan Kaymakam Mantı, “Bu güzel hizmetleri gerçekleştiren ve bizleri bir araya getiren başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

İftar sonrasında yemek duasını yapan Mamak Müftüsü Muharrem Genç’te, “Mamak’ımızda Ramazan huzur ortamında yaşanıyor” dedi.

İftar programına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da katıldı.

Kaynak: İHA