KTO Karatay Üniversitesi Rehber Öğretmenlerle Buluşuyor

Konya Ticaret odası (KTO) Karatay Üniversitesi Türkiye’nin dört bir yanında düzenlediği iftar programları ile rehber öğretmenlerle bir araya geliyor.

KTO Karatay Üniversitesi Rehber Öğretmenlerle Buluşuyor
KTO Karatay Üniversitesi tarafından Şanlıurfa, Ankara ve İstanbul’da organize edilen rehber öğretmenler buluşmalarında üniversite akademisyenleri ve uzmanlar rehber öğretmenlerle bir araya geliyor. Yoğun ilgi ile gerçekleşen programlarda üniversite akademisyen ve uzmanları rehber öğretmenlere üniversitenin nitelikli akademik kadrosu, eğitim imkAnları ile yeni açılan bölümleri rehber öğretmenlere anlatılıyor. KTO Karatay Üniversitesi, bu eğitim çalışması ile, okul ve dershane rehber öğretmenleri ile doğru iletişim kurarak öğrencilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor.

KTO Karatay Üniversitesi’nde 6 fakülte, 1 yüksekokul, 2 meslek yüksekokulu ve 3 enstitü bulunuyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında 138 ön lisans, 3 bin 384 lisans, 417 lisansüstü olmak üzere yaklaşık 4 bin öğrenci üniversitede öğrenimine devam ediyor. Açılacak yeni bölümler şöyle; İslam Ekonomisi ve Finans, Lojistik Yönetimi, Psikoloji, Sosyoloji, Mütercim Tercümanlık Arapça, Tarih, Endüstri Mühendisliği, Beslenme-Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ebelik, Diyaliz, Fizyoterapi ve Çocuk Gelişimi, Resim.
Kaynak: İHA