Engellilerle İftar Programı

Ramazan etkinliği düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplumun değişik kesimleriyle iftarda bir araya devam ediyor. Daha önce basın mensupları ve yetimlerle iftar programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engelliler için iftar programı düzenledi.

Engellilerle İftar Programı
Dede Korkut Lokantası’nda düzenlenen iftar programına 500’ün üzerinde engelli ve engelli ailesi katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bütün engellilerle tek tek ilgilendiği iftar yemeği, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, tüm engellilerin Ramazan-ı Şeriflerini kutlayarak, bugünün kendileri için özel bir gün olduğunu söyledi.

Çakır, “Bu özel bir iftar. Sizlerle iftar etmek bizler için bir gurur. Çok mutlu olduğum bir tablo. Sizlerle her yıl bir iftar yapmaya çalışıyoruz. Buraya kadar geliyorsunuz. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” şeklinde konuştu.

Çakır, Büyükşehir Belediyesi olarak engellilere daha iyi bir şehir hazırlamak adına çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

Çakır, “Engelliler merkezimizde buradaki birçok kardeşimiz istifade ediyor. Binlerce kardeşimiz bu merkezimize üye ve etkinliklerimize katılıyor. İnşallah bu sayıyı daha da artıracağız. Ulaşamadığımız hiçbir kimseyi bırakmayacağız. Farklı yerlerde, farklı kurslar düzenleyeceğiz. Herkese uygun kurslar düzenleyeceğiz. Bu kursları daha da artırarak, geliştirerek devam edeceğiz” diye konuştu.

Çakır’ın konuşması, işaret diliyle de engellilere anlatıldı.
Kaynak: İHA