Bisiklet Şampiyonasına Katılan Sporculardan Başkan Karakullukçu'ya Ziyaret

Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Bisiklet Türkiye Şampiyonasında yarışan sporcular Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.

Bisiklet Şampiyonasına Katılan Sporculardan Başkan Karakullukçu'ya Ziyaret
2015-2016 Yılı Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Bisiklet Türkiye Şampiyonası Konya’da yapıldı. Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonasının ilk günü Antalya Çevre yolu güzergahında gerçekleştirilen yol yarışlarıyla tamamlandı. İkinci gün Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ve Hobi Bahçesi güzergahında gerçekleştirilen yol yarışlarıyla sona erdi. Şampiyonada Genç Bayanlar A-B’de 102, Genç Erkekler A-B’de 168, Yıldız Bayanlarda 75 ve Yıldız Erkeklerde 111 sporcu olmak üzere toplamda 456 sporcu mücadele etti. Tüm illerin en iyi okul takımlarının katıldığı şampiyonaya, Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Sunay Pabuçcu, Beden Eğitimi Öğretmeni Engin Zengin, İl Temsilcisi Şefik Akar ve İl Antrenörleri Tuncer Salihoğlu ile Saniye Sezer eşliğinde katılan sporcular Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret ederek, başkana, kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Başkan İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, “Arifiye’de bisiklet takımlarımızı oluşturup çalışmalarımıza başladık. Yavaş, ama emin adımlarla ilerliyoruz. Sporcularımız, bölgesel ve ulusal müsabakalarda, ilçemizi başarı ile temsil edip, Arifiye’mizin adını her yerde duyuruyor. Sevgili çocuklarımız, sevgili gençlerimiz, siz isteyin biz her zaman yanınızdayız. Çok çalışıp başarmak sizden, sizlere her türlü desteği vermek bizden. Bu anlayış ve azimle çalışmaya devam ettiğiniz sürece turnuvalarda şampiyonluklar da gelecektir. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bu vesile ile sizlerin yetişmesinde emeği geçen değerli hocalarımıza da çok çok teşekkür ediyorum”dedi.

Kaynak: İHA