Vezirhan Beldesinde 2 Bin Kişinin Katıldığı Muhteşem İftar

Bilecik’in Vezirhan Belde Belediyesi tarafından düzenlenen ’’Vezirhan İftarda Buluşuyor’’ etkinliği vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Vezirhan Beldesinde 2 Bin Kişinin Katıldığı Muhteşem İftar
Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, sevginin, ilahi maneviyatın en derin duygularla yaşandığı mübarek Ramazan ayının coşkusu Vezirhan’da doyasıya yaşandı. İftar öncesi ve sonrası birbirinden güzel etkinliklerle güzel vakit geçiren belde halkı, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a yapılan organizasyondan dolayı teşekkür ettiler. Kurulan iftar masaları tek tek dolaşan Başkan Duymuş, iftara yaklaşık 2 bin hemşehrisinin katıldığı belirtti.

Duymuş, “Ramazan eğlencelerinin yanı sıra sahne alan birbirinden değerli hocalarımızın katılımıyla gerçekleşen iftar programında yaklaşık 2 bin hemşehrimizle hep beraber oruçlarımızı açtık. Hiçbir sıkıntının yaşanmadığı iftar buluşmamızda çocuklarımız da kurulan oyun grupları ve yapılan ücretsiz ikramlarla çok güzel vakit geçirdiler. Bizlere bu güzel geceyi hazırlayan Kubbealtı Organizasyon Şirketine, davetimize icabet eden değerli Vezirhanlı kardeşlerimize ve misafirlerimize, yoğun çalışma temposunda organizasyon alanında çalışan Belediye Personelimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Ardından Dursun Ali Erzincanlı, Osman Vahit Özdal, Recai Kurt’un birbirinden güzel Tasavvuf Müziği, şiir dinletisi ve Naat-ı Şerif ile devam etti. Ardından, Orta Oyun, Hacivat Karagöz, Semazen gösterisi, sürpriz ikramlar ve çocukların oyunu ile program devam etti.

Programa, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş yanı sıra, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Kaynak: İHA