Taşköprü Belediye Başkanı Arslan Şehit Ailelerine İftar Verdi

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ilçede bulunan şehit aileleri, yetim çocuklar ve Suriyeli vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Taşköprü Belediye Başkanı Arslan Şehit Ailelerine İftar Verdi
Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Bu manevi ayda vatanları için evlatlarını veren şehit aileleri, çeşitli nedenlerle ailelerini kaybetmiş yetim ve öksüzler ile vatanlarında yaşanan iç savaş nedeniyle ülkemize göçen ve ilçemizde yaşayan Suriyeli kardeşlerimizle iftar yemeğinde bir arada olmak istedik. Cenab-ı Allah’tan bu vatan için canını kahramanca veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Suriyeli kardeşlerimizin de vatanlarında ki iç savaşın bir an evvel sona erip vatan hasretlerinin sona ermesini diliyorum” dedi.

İftar programında Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Belediye Meclis üyeleri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Bayram Şenel ile şehit aileleri, öksüz ve yetimler ile Suriyeli vatandaşlar katıldı.

Program yapılan duanın ardından sona erdi.
Kaynak: İHA