Sandıklı'da Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu

Sandıklı ilçesinde, Sandıklı Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bulunan termal bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeği öncesi konuşan Kaymakam Faik Arıcan, ilçede görmüş oldukları birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni etti.

Ülkede de bu birliğin ve beraberliğin daim olmasını arzu ettiğini belirten Arıcan, 'Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, kötü ve hesap gruplarının başarısız olmasını, bu iftar programında dua ederek Allah'ımıza iletiyoruz. Ramazanınızı tebrik ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve Ramazan Bayramı'nızın da şeker tadında geçmesini diliyorum.' ifadelerini kullandı.

İlahiler ve tasavvuf eşliğinde iftarın yapılmasından sonra, semazen gösterileri ile program sona erdi.

İftar programına Sandıklı Kaymakam Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, Sandıklı Belediye Başkanı Vekili Adnan Öztaş, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün, Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Sandıklı Şubesi Başkanı Yusuf Akin, kurum müdürleri, daire amirleri, şehit yakınları gaziler ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA