Sahte Bandrol Operasyonu Kamerada

Bağcılar’da sahte etiket ve bandrol imal eden şebekenin çökertildiği baskında, 2 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Sahte Bandrol Operasyonu Kamerada
İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 ay içerisinde yapılan operasyonlarda 280 bin kaçak puro, 2 ton 800 kilogram nargile tütünü ve 18 bin şişe sahte içki ele geçirilmişti. Polis ekipleri ele geçirilen malzemelerin üzerinde bulunan TAPDK yazılı etiket ve bandrollerin kaynağını tespit etmek için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında sahte bandrol ve etiket imal eden şüphelileri tespit eden polis ekipleri takip başlattı. Yapılan takiplerin ardından Bağcılar’da imalathane olarak kullanıldığı tespit edilen adrese düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda film halinde 22 adet tütün baskı kalıbı, 9 adet tütün ambalaj kalıbı, çok sayıda sahte TAPDK bandrolü ele geçirilirken, operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

OPERASYON ANI POLİS KAMERASINDA

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin imalathane olarak kullanılan adreste yaptıkları aramalar görülüyor. İmalathanede bulunan malzemeleri inceleyen polis ekipleri, bandrol basımı hakkında bilgi veriyor. Şüpheliler tarafında basılmış çok sayıda etiket ve bandrol ise dikkat çekti.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA