Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliğine Araç Takviyesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza Bölge İtfaiye Grup Amiri Yavuz Durak, araç parklarına tam donanımlı 3 itfaiye aracı eklendiğini bildirdi.

Durak, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan 18 tam donanımlı itfaiye aracından 3'ünün Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliğine verildiği belirtti.

Araçlardan birinin Ladik, birinin Kavak, birinin de Havza'da hizmete girdiğini dile getiren Durak, 'Göreve başlayan yeni itfaiye araçlarımız ile bölgemizde 11 yangın söndürme aracımız oldu. Yeni gelen araçlarla olaylara daha hızlı ve etkili müdahalede bulunulabileceğiz.' dedi.

Durak, vatandaşların 110 telefon hattını gereksiz yere meşgul etmemeleri uyarısında bulunarak, 'Unutulmamalı ki bir gün onlara da lazım olabilir ve biz gereksiz bir telefonla meşgul olabiliriz. Ayrıca 110'u ihbar için arayan vatandaşlarımızın özellikle adresi doğru vermesi olaya müdahale süremizi önemli şekilde etkilemekte. Bölgemizde 4 ilçe bulunmakta ve bu ilçelerde aynı isimlerde mahallerimiz ve sokaklarımız var. Vatandaşlarımızdan ricamız, aradıkları ilçeyi muhakkak bildirmeleri.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA