Görele Belediyesi Yaz Okulu Açtı

Görele Belediyesince öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmek, faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla yaz okulu açıldı.

Yaz okulunda 7-12 yaş gurubu öğrenciler, Türkçe, matematik, İ̇ngilizce, fen bilimleri, Kur’an eğitimi, resim, heykel, taş boyama, ahşap boyama, ebru sanatı, izcilik, kamp ve gezi organizasyonları, yüzme kursu, zeka beceri oyunları, müzik, Türk halk oyunları ve modern dans eğitimlerinden faydalanabilecek.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının gençleri faydalı aktivitelere yönlendirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Yaz okuluna kayıtların devam ettiğini belirten Erener, şunları kaydetti:

'Göreleli çocuklar spora ve eğlenceye doyacak, çeşitli eğitimlerle kendilerini geliştirip, farklı etkinliklerle kendilerini geleceğe hazırlayacaklar. Bu okullarda çocukların alacakları eğitimler sadece spor odaklı olmayacak. Öğrenciler, fiziksel gelişimlerinin yanı sıra geleneksel çocuk oyunlarından değerler eğitimine kadar birçok faydalı etkinlik ile kendilerini hem sosyal, hem de kültürel açıdan donanımlı hale getirebilecekleri eğitimleri alacak.'

Kaynak: AA