Batman Valisi Deniz Açıklaması

'Hemşehrilerimize hendek siyasetine prim vermedikleri, ülkenin huzuruna, birlik ve beraberliğe sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum' 'Öncelikle huzura ihtiyacımız var. Biz bin yıldır bu coğrafyada beraber ve kardeşçe yaşıyoruz. Kimsenin oyununa da gelmemek lazım'

Valiler Kararnamesiyle Batman'a atanan Vali Ahmet Deniz, 'Hemşehrilerimize hendek siyasetine prim vermedikleri, ülkenin huzuruna, birlik ve beraberliğe sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.' dedi.

İftar sonrasında Turgut Özal Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret eden Vali Deniz, bir kahvehanede oturarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra, Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçını bir süre gençlerle televizyondan izleyen Deniz, burada yaptığı açıklamada, bir yerde huzur olmadığı takdirde kalkınma ve gelişme olmayacağını, eğer huzur varsa yatırım, gelişme, kalkınma ve istihdamın gerçekleşeceğini belirtti.

'Hemşehrilerimize hendek siyasetine prim vermedikleri, ülkenin huzuruna, birlik ve beraberliğe sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.' diyen Deniz, bu süreçte huzurun sağlanmasında özverili çalışmalar gerçekleştiren güvenlik güçlerine de teşekkür etti.

Deniz, Batman'ın huzurlu bir kent olduğunu, bu huzuru bozmaya kimsenin hakkı olmadığını vurgulayarak, 'Öncelikle huzura ihtiyacımız var. Biz bin yıldır bu coğrafyada beraber ve kardeşçe yaşıyoruz. Kimsenin oyununa da gelmemek lazım. Batman potansiyeli olan güzel bir şehir. İnşallah daha güzel şeyleri hak ediyor.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA