Bakan Soylu, Mamaklılar'la İftar Açtı

“Mahallede İftar Var” programıyla binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan Mamak Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Kutlu ve Mutlu-General Zeki Doğan mahallelerinde kurdu.

Bakan Soylu, Mamaklılar'la İftar Açtı
Genci yaşlısı, kadını erkeği 7’den 70’e mahalle sakinlerinin bir araya gelerek eski Ramazanları yaşadığı iftar programında Mamaklılar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırladı. Kutlu Mahallesi’nde 2 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında orucunu açan Bakan Soylu, “Benim güzel ülkemin birliğinin, beraberliğinin, örfünün, inancının ve birbirine olan ihtiyacının güzel bir fotoğrafını ortaya koyduğu için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftarını Kutlu Mahallesi’nde açan Bakan Soylu ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, daha sonra Mutlu-General Zeki Doğan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına geçti. 2 bin kişilik mahalle iftarında konuşan Akgül, “7 yıldır bu sofralarla kardeşlik, birlik ve beraberlik inşa ediyoruz. Böyle güzel bir tabloyu oluşturduğunuz ve kurulan bu sofralara icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Bakan Soylu ve Başkan Akgül, hatıra fotoğrafı da çektirdi. İftar sonrasında sevilen ilahilerle Grup Buhara sahne alırken, Hacivat ve Karagöz orta oyunu programa renk kattı.
Kaynak: İHA