Yetimlerle İftar Yaptılar

Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen İftar Sofrası’nda milletvekili ve belediye başkanı yetimlerle iftar yaptı.

Yetimlerle İftar Yaptılar
Kültür Sarayı’nda düzenlenen programa AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, belediye meclis üyeleri, yetim aileler ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Ergün Taşçı ve Başkan Hüseyin Anlayan, İftar Sofrası’nda misafirlere kendi elleriyle yemek dağıttılar.

“MANEVİ HAVADA HALKIMIZ İLE BULUŞUYORUZ”

İftar sonrası ilk konuşmayı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan gerçekleştirdi. Anlayan, “Ben öncelikle bir defa daha bütün hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı eylesin, Rabbim bizleri af olmuş olarak Ramazan Bayramı’na kavuştursun inşallah. Ben Fatsalı hemşehrilerimizin, Ordulu hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını barış, kardeşlik, huzur içerisinde geçirmesini ve Ramazanı en iyi şekilde idrak etmesini temenni ediyorum. Bizler de Fatsa Belediyesi olarak daha önceden çadırlarda verilen iftar yemeğini her sene olduğu gibi bu sene de yine çok nezih bir ortamda İftar Sofrası’nda veriyoruz. Bu akşam arkadaşlarımıza aynı sofrayı paylaşmak için beraber olduk. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu iftar yemeklerinin verilmesine sponsor olan hayır sever iş adamlarımıza teşekkür ederim. Onlara da dua ediyoruz. Rabbim hayırlarını makbul eylesin. Rabbim Ramazan Bayramı’na af olunmuş şekilde çıkmayı nasip eylesin” dedi.

“HAİN OYUNLARI BOZULMASI İÇİN HEM MÜCADELE EDİYORUZ HEM DE DUA EDİYORUZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise yaptığı konuşmada, “Bu güzel ayda Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da manevi güzelliği yaşıyoruz. Halkımızın arasında bu vesile ile dolaşıyoruz. Ramazan ayı gerçekten bizim dertlerimizin giderildiği muhabbetimizin arttığı dayanışma ve kardeşliğin zirve yaptığı bir ay. Ama ne yazık ki bu Ramazan ayına çok rahat girmedik. Dünyada bir savaş ortamı ve Türkiye’nin etrafı hain tuzakları siz burada bu Ankara’da canlı canlı yaşıyoruz. Devletimiz bu hain oyunları bozacaktır. Bu vesile ile bu mübarek ayda dua ediyoruz. Ben halkımızda bu mübarek ayda biraz daha garip gurabanın yanında olmalarını istirham ediyorum” diye konuştu.

Program konuşmaların ardından katılan hocaların duaları ile son buldu.
Kaynak: İHA