Vakıf Katılım, Güneş Sigorta İle Acentelik Sözleşmesi İmzaladı

Sigortacılık alanında müşterilerine kapsamlı hizmet sunmayı amaçlayan Vakıf Katılım, Güneş Sigorta ile acentelik sözleşmesi imzaladı.

Vakıf Katılım tarafından yapılan açıklamaya göre, şubelerinden tüm bireysel ve kurumsal sigortacılık ürünlerine erişim sağlamak üzere adımlar atan banka, Güneş Sigorta ile acentelik sözleşmesini hayata geçirdi.

Sözleşme kapsamında Vakıf Katılım, Güneş Sigorta'nın faaliyet konularına giren tüm sigorta ürünleri için Güneş Sigorta adına teklif verme, poliçe düzenleme, prim tahsil etme yetkilerine sahip oldu.

Vakıf Katılım'ın müşterilerine sunduğu sigorta ürünleri arasında bireylere yönelik Zorunlu Deprem Sigortası (DASK), trafik, kasko, konut, ferdi kaza, seyahat, hayat ve tekâfül sigortaları bulunuyor. Kurumlar için ise iş yeri, leasing, inşaat ve nakliyat sigorta hizmetleri sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 26 Şubat 2016'da bankanın açılışını gerçekleştirirken, hedeflerinin hem Vakıf Katılım'ı hem sektörü büyütmek olduğunu söylediklerini anımsattı.

Finans sektörünü bir bütün olarak gördüklerini vurgulayan Göktaş, 'Katılım bankacılığını sektörün her alanında daha etkin bir oyuncu haline getirmek istiyoruz. Sigortacılık alanında hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimiz için ürün çeşitliliğimizi artırmaya yönelik bir adım daha attık. Sigortacılık sektöründe köklü bir geleneği temsil eden Güneş Sigorta ile iş birliğimiz bunlardan biri.' ifadelerini kullandı.

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Çetin ise Vakıf Katılım'ın sektöre yeni bir soluk getireceğine inandığını dile getirdi.

Müşterilerin artık ürünlerine Vakıf Katılım şubelerinden de ulaşabileceğine işaret eden Çetin, 'Sektöre hızlı bir giriş yapan ve 2016’da kendilerine 30 şube açmayı hedefleyen Vakıf Katılım’a destek olmayı ve başarıya doğru ilerleyecekleri bu yolda yanlarında yol almayı gönülden istiyoruz. Hem sektöre hem de bizlere hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.' değerlendirmelerini yaptı.

Vakıf Katılım'ın sigortacılık alanında sunduğu ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiye; bankanın tüm şubeleri, 0850 202 1 202 numaralı Vakıf Katılım Çağrı Merkezi ya da 'www.vakifkatilim.com.tr' adresi aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA