Traktörün Römorkunu Havuza Çevirdi

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde çiftçilik yapan Sedat Şahin, sıcak havalardan bunalınca çareyi traktör römorkunu havuza dönüştürmekte buldu.

Ağlı ilçesinde çiftçilik yapan bir kişi, sıcak havalarda serinlemek amacıyla traktör römorkunu havuza dönüştürdü.

İlçenin Gölcüğez Mahallesi'nde yaşayan Sedat Şahin, aşırı sıcaklardan hem kendisi hem çocukları bunalınca mahalleye havuz yaptırmak istedi. Yaptığı araştırmalarda havuz yapımının pahalı olduğunu belirleyen Şahin, bunun üzerine traktörünün römorkunu su doldurarak havuz oluşturdu.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların ısınması üzerine serinlemek amacıyla arayışa girdiğini, önce havuz yaptırmak istediğini ama pahalı olunca bundan vazgeçtiğini söyledi.

Bunun üzerine ahırının önünde boş duran traktör römorkuna branda serdiğini anlatan Şahin, ardından içini su ile doldurduğunu kaydetti.

Köylerinin denize uzak olduğunu belirten Şahin, 'Yem taşımak için kullandığım römork çoğunlukla boş duruyordu. Aklıma içine su geçirmeyen branda sererek havuz yapmak geldi. Bir kızım ve bir oğlum var, onlar için de güzel oldu. Şimdi hep birlikte havuzumuza girip serinliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA