Termal Otelde '44 Liraya' Ramazan Kampanyası

Kozaklı ilçesindeki bir termal otel işletmesi Kayserililer'e yönelik Ramazan kampanyası başlattı.

Termal turizm merkezlerinden Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki bir otel işletmesi, vatandaşların termal sulardan faydalanması için ramazan kampanyası başlattı.

Termal otelin Halkla İlişkiler Müdürü Umut Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kozaklı'daki termal tesislerde çıkış sıcaklığı 98 derece olan şifalı suyun bir çok misafir tarafından beğenildiğini söyledi.

Ramazan ayına özel vatandaşların hem iftar yapmaları hem de termal sudan yararlanmayı amaç edinerek, bu kampanyayı gerçekleştirdiklerini anlatan Taş, 'Misafirlerimizin Kayseri'den servislerle alıyoruz ve otelimizde iftar, termal havuz ile ulaşım bedeli 44 liraya konuk ediyoruz.' dedi.

Taş, 2009 yılından bu yana süren Ramazan’a özel kampanyaların bu yıl da misafirlerini memnun edeceğine inandıklarını kaydetti.

'Divaisib ile iftarda buluşalım' sloganıyla tüm Kayserilileri otellerinde iftara beklediklerini belirten Taş, şunları kaydetti:

'Kampanyamızı reklamlar aracılığıyla duyurduk. Bu sayede otelimize iletişime geçen misafirlerimiz için yer ayırıyoruz. Daha sonra Kayseri kent merkezindeki servis noktalarından dolmuşla Kozaklıya getiriyoruz. 19.00 sıralarında Kozaklıya gelen misafirlerimiz iftar saatinde oruçlarını açıyorlar. İftar menüsü açık büfe olarak gerçekleşiyor. Daha sonra gece 00.00’a kadar tesisimizin Türk hamamı, termal, yüzme havuzu, sauna, buhar odasını imkanlarından yararlanıyorlar. Konuklarımızı daha sonra evlerine servislerle bırakıyoruz. Misafirlerimiz 0-6 yaş ücretsiz olan tüm bu etkinlikler için 44 lira bedel ödüyor.'

Ramazan kampanyasına ilginin gün geçtikçe arttığını anlatan Taş, 'Vatandaşların iftarda evlerine kapanmayarak hem termal sulardan faydalanmalarını hemde bizimle oruç açmalarını sağlamayı amaçladık.' dedi.

Taş, kampanyanın daha önceki yıllarda yapıldığını ve önümüzdeki yıllarda da yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA